Työn Taitajat Oulu – Tervetuloa mukaan!

Työn Taitajat toivottavat yritykset toimialarajattomasti tervetulleiksi mukaan yritys-oppilaitosyhteistyöhön, jota tehdään Oulun kaupungin Sivistys -ja kulttuuripalveluiden ja BusinessOulun yhteistyönä. Mukana on julkisia toimijoita ja oppilaitoksia.

Työn Taitajien tavoitteena on työllisyyden edistäminen ja osaavan työvoiman varmistaminen yrityksille. Tämän pohjana on Työn Taitajien toteuttama mahdollisimman aikainen vaikuttaminen valintoihin opintopolulla kuin myös myöhemmissä työuran vaiheissa. Tavoitteena on viedä oppijoille tasapuolisesti tietoa ammateista, niissä tarvittavasta osaamisesta sekä niissä tapahtuvista muutoksista. Työn Taitajat korostaa opiskelun merkityksellisyyttä läpi elämän ja tukee oman paikan löytämistä työelämässä työelämäntaitoja unohtamatta.

Vastaa yrityskartoitukseen ja valitse teille relevantit tavat olla mukana.

Työn Taitajat -tapahtumien alustana toimii BusinessAsema. Tapahtumia ovat esim. Opintopolkupäivät yläkouluille, Urapolkupäivät lukioille, Yrityspäivät opiskelijoille sekä Infopäivät opetushenkilöstölle. Lisäksi toteutetaan yritys- ja oppilaitosvierailuja.

Yritys-oppilaitos -sidosryhmäyhteistyö on aloitettu Oulun seudulla jo aiemmin, aluksi kohdennetusti ICT-alalle. Nyt on selkeä tarve laajentaa tavoitteellista toimintaa muillekin toimialoille ja eri osaamisalueille. Työn Taitajat pyrkii vastaamaan kohtaantohaasteisiin proaktiivisesti.

Vastaamalla Työn Taitajat -yrityskartoitukseen pääset mukaan koko Oulun seudun elinkeinoelämää tukevaan toimintaan, joka varmistaa osaajat yrityksille. BusinessOulu koordinoi kokonaisuutta ja toimii linkkinä yritysten suuntaan. Sivistys- ja kulttuuripalvelut toimii linkkinä oppilaitosten suuntaan. BusinessOulu vastaa Työn Taitajat -viestinnästä sekä yritysten näkyvyydestä.

Yrityskyselyyn pääset tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Tyon-Taitajat-Oulu–Yrityskartoitus-2020—Ouka-BO_Siku

Lue lisää: https://www.businessoulu.com/fi/uutiset/yritykset-mukaan-tyon-taitajat-yhteistyohon.html

https://www.oulunkauppakamari.fi/?id=37&entry=99&blog=2

Yhteyshenkilöt

Haapaniemi Tiina
Projektipäällikkö, BusinessOulu, Asiakkuudet
tiina.haapaniemi@businessoulu.com

Aula-Kyrö Pauliina
Yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäopettaja, Sivistys- ja kulttuuripalvelut.
pauliina.aula-kyro@ouka.fi