Smartbox presents their latest product – a sample return machine for laboratories

Smartbox , an innovative company focused on intelligent collection and return solutions, has launched their new product designed in cooperation with Nordlab. Samples taken at home are returned to the laboratories on a daily basis. Smartbox’s innovation makes the process faster, easier, and safer for customers. In addition, it saves time for nurses handling the samples.  

The company confirms that customer satisfaction with their new product varies between 3.8 and 4 points, out of 4 maximum points. Customers especially appreciate the fact that they can use the return machine 24/7 according to their own schedule and without any need to stand in line.  

Read more in Finnish below.

***************************************************************************************************************

Smartbox on innovatiivinen, älykkäisiin nouto- ja palautusratkaisuihin keskittyvä yritys. Uusin tuotteensa on suunniteltu yhdessä asiakkaansa Nordlabin kanssa. Kotona otettavia näytteitä palautetaan laboratorioihin joka päivä. Monesti palauttaessa näytteitä pitää jonottaa infotiskille, josta annat tuotteen tai jätät sen johonkin laatikkoon, jossa ei ole älyä. Smartboxin ansiosta palautus on asiakkaalle erittäin nopeaa, helppoa ja turvallista. Automaatin älyn avulla työntekijät tietävät, milloin palautuksia on tullut ja milloin automaatti pitää tyhjentää. Automaatin avulla säästetään myös työntekijän työaikaa, kun hän ei ole sidottu yhteen paikkaan vastaanottamaan näytteitä vaan hän voi keskittyä koulutusta vastaavaan työhön. 

Automaattiensa asiakaspalaute on erittäin hyvää. Datan perusteella asiakastyytyväisyys vaihtelee 3.8-4 pisteen välillä, kun maksimi on 4. Automaatin avulla asiakaskokemus paranee, asiakaspalvelu paranee sekä asiointiaika eli automaatilla voi asioida jopa 24/7 oman aikataulun mukaan. Mikä onkaan helpompaa kuin asioida oman aikataulun mukaan eikä tarvitse jonottaa.  

Lähde: Smartbox