UX Challenge – online

Haluatko parantaa tuotteesi käytettävyyttä? Anna tuotteesi monialaisen opiskelijatiimin kehitettäväksi. Saat käyttäjätestatun prototyypin. Kahdessa päivässä!

UX Challenge toteutetaan helmikuussa 2021 etätapahtumana. UX Challenge kokoaa yhteen monialaisen joukon nuoria kykyjä ratkomaan digitaalisten tuotteiden käyttäjälähtöisyyshaasteita. Sinun tuotteesi voi olla yksi niistä. Testausvaiheessa kehittämiseen osallistetaan myös oikeat loppukäyttäjät.

Aika: 16.-17.2.2021
Paikka: Online

UX Challenge on yrityksille maksuton.

UX Challengeen kehitettäväksi haetaan tuotteita, ei yrityksiä, joten voit osallistua useammalla tuotteella. UX Challengeen voivat hakea mukaan pk-yritykset, joilla on digitaalinen tuote (mobiilisovellus, verkkosovellus, interaktiivinen verkkosivusto, digitaalinen liittymä tai rajapinta), jonka käytettävyyttä ja toiminnallisuutta käyttäjän kannalta halutaan parantaa. Kyseessä voi olla käytettävyyden parantaminen, uusien ominaisuuksien suunnittelu, toimintojen parantaminen tms. UX Challengeen valittava tuote voi olla konsepti tai jo markkinoilla oleva tuote.

UX Challenge toteutetaan kahteen päivään tiivistettynä on-line DesignSprintinä. Järjestäjät huolehtivat tapahtuman fasilitoinnista, osallistujien hankinnasta, mentoroinnista ja testauksen toteutuksesta.

UX Challengeen valitaan 8-10 tuotetta.

Haluatko mukaan?

Lisäätietoa UX Challenge- tapahtumasta löydät täältä: https://www.businessoulu.com/fi/tapahtumat/ux-challenge.html

Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

Yhteyshenkilöt

Hannu Hiltunen
yritysideaansa miettivät henkilöt ja tiimit, alkavat yritykset
hannu.j.hiltunen@businessoulu.com

Pirjo Koskiniemi
innovaatiopalvelut, vastuuhenkilö
pirjo.koskiniemi@businessoulu.com