Terveyden 5G/6G sovellukset – Pohjoisesta puhaltaa, seminaari

Kansalaisten terveystottumuksiin ja elämäntapoihin vaikuttamalla voidaan saavuttaa merkittävää kustannusvaikuttavuutta terveyspalveluiden saatavuuden turvaamiseksi myös tulevaisuudessa. Yksilön itsensä keräämä tieto innovatiivisen teknologian avulla ja tämän omadatan integroiminen osaksi terveydenhuollon keräämää terveystietoa on avain tulevaisuuden terveyden haasteiden ratkaisemisessa.

Korona-pandemia on entisestään nopeuttanut maailmanlaajuista siirtymistä 5G-verkkoteknologiaan, mikä tuo tullessaan nopeat, viiveettömät ja suuren kapasiteetin mobiiliyhteydet. Tämä mahdollistaa etämonitoroinnin ja etävastaanoton sekä uudet innovatiiviset tavat tuottaa ja välittää terveyspalveluita sekä tukea ennaltaehkäisyä. Älykkäät etäratkaisut edistävät terveyspalveluiden tasapuolista saavutettavuutta mikä on tärkeää erityisesti haja-asutusalueilla, kuten Lapissa.

Oulun yliopiston 6GESS ja DigiHealth järjestävät yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun 5G-kiihdyttämön hankkeiden kanssa maksuttoman seminaarin. Tilaisuuden monialaiset huippuasiantuntijat valottavat terveyden 5G/6G sovelluksien nykytilaa ja tulevaisuutta mielenkiintoisella tavalla eri näkökulmista!

Aika: 24.11.2022
Paikka: Lapin ammattikorkeakoulu, Borealis-Sali, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Ilmoittautumiset 15.11.2022 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/6f111e39-810d-42d8-9418-9b0e615750c0?displayId=Fin2616048

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu terveys- ja hyvinvointiteknologiasta sekä digitalisaatiosta kiinnostuneille, ratkaisuja hyödyntäville tai näiden kehittämiseen osallistuville eri alojen asiantuntijoille, jotka toimivat esimerkiksi yrityksissä, sote organisaatioissa ja tutkimus- ja koulutussektorilla.

Tapahtumaan etäosallistuminen on myös mahdollista Teams yhteydellä. Etäyhteydellä osallistuville lähetetään Teams linkki lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

 

Yhteyshenkilöt
Arja Kotkansalo

arja.kotkansalo@lapinamk.fi

Sanna Tuomela
sanna.tuomela@oulu.fi