Strategisen johtamisen valmennus

Liiketoimintamahdollisuuden ja kasvupolun löytäminen markkinatietoa käyttäen 

Tämä valmennus tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä markkinatieto on, mistä sitä saa ja miten sitä käytetään. Valmennus on suunnattu kaikille liiketoimintaa kehittäville, jotka haluavat parantaa strategista päätöksentekoa käyttämällä markkinatietoa ja asiakastietoa tehokkaammin. Valmennus sisältää webinaarin sekä yrityskohtaisen konsultaatiosession halukkaille.

Aika: PE 13.11.2020 klo 9.30-11.00
Paikka: online
Hinta: maksuton

Valmennus toteutetaan suomeksi. Osallistujille jaettava materiaali on englanninkielinen.

Valmennus opastaa siihen, miten omia mahdollisuuksia voi kartoittaa tutkimalla trendejä ja muita muutosvoimia. Tämä kattaa tiedon lähteet, olennaisen tiedon tunnistamisen sekä makrotason liiketoimintaympäristön analysointimenetelmät.

Ilmoittautuminen webinaariin 10.11.2020 klo 16 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään webinaarilinkki sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistuneilla on webinaarin jälkeen mahdollisuus varata aika yrityskohtaiseen konsultaatiosessioon. Konsultaatiot toteutetaan 16.11.-11.12.2020 välisenä aikana.

Yhteyshenkilö

Liisa Pietikäinen
BusinessOulu
liisa.pietikainen@businessoulu.com

Valmennuksen toteuttaa M-Brain Insight Oy

Media- ja markkinatietopalveluiden tuottaja M-Brain Insight Oy perustaa ratkaisunsa oman teknologian ja ihmisälyn yhdistelmään, jonka pohjalta se tarjoaa seuranta- ja analyysipalveluita sekä strategista konsultointia ja teknologiaratkaisuja. 

Webinaarin asiantuntijat:

Soile Mäkinen

Soile Mäkisellä on yli 9 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisen palveluista. Ennen siirtymistään M-Brain Insights Oy:lle, hän työskentely Kilpailuvirastossa sekä vanhempana konsulttina Deloitte Oy:lla.  

Soilen erikoisalaa ovat markkinan koon arviointi, skenaarioiden tekeminen ja liiketoimintaympäristön analysointi. Erityisesti hän hallitsee kuluttajamarkkinan ja vähittäiskaupan, telekommunikaation, valmistavan teollisuuden, asiantuntijapalvelut ja julkisen sektorin toiminnan.  

Joonas Kovapohja

Joonas Kovapohjalla on yli 12 vuoden kokemus markkinastrategioiden suunnittelusta eri. M-Brain Insight Oy:lla Joonas johtaa kumppanuusaiakkaiden liiketoimintaympäristön analysoinnista ja markkinastrategista vastaavaa tiimiä.  

Toimialakokemusta Joonaksella on erityisesti rahoitusalan palveluista ja maksunvälityspalveluista. Hän myös opettaa liiketoimintaympäristön analysointia eri korkeakouluissa.  

Konsultaatioissa asiantuntijoina: Joonas Kovapohja, Soile Mäkinen, Nora Kärkkäinen, Shiyu Miao.

Konsultaatiokieli voi olla suomi tai asiakkaan toivomuksesta englanti.