Myynti- ja markkinointikoulutusta vientiyrityksille, Helsinki

Verkostoidu ja omaksu uusia taitoja — terveysteknologia-alalle räätälöity myynnin, markkinoinnin ja kansainvälistymisen valmennusohjelma käynnistyy syksyllä!

Terveysteknologia ry ja Pro Growth Consulting Oy järjestävät Health Tech from Finland 2020 -valmennusohjelman kasvuhaluisille alan yrityksille. Myynnin ja markkinoinnin kehittämisohjelma alkaa elokuussa 2019 ja päättyy maaliskuussa 2020.

Ohjelmassa opitaan parhaita käytäntöjä myynnistä, markkinoinnista ja kansainvälistymisestä alan regulaatiokäytännöt huomioiden. Valmennuksen tavoitteena on auttaa terveysteknologia-alan yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Samalla tarjoutuu tilaisuus jakaa kokemuksia ja oppia myös toisilta osallistujilta. Kannustamme osallistujia aktiivisuuteen ja vuorovaikutukseen, joka saattaa johtaa erilaisiin yhteistyösuhteisiin tai vaikkapa vientirengas-tyyppisen yhteisön muodostumiseen.

Lähijaksojen teemoina ovat mm. yrityksen kasvustrategia, kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen, markkinointiviestin rakentaminen, markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen, myyntipsykologia, myyntitaidot ja myyntikäyttäytyminen, kansainvälinen myyntiprosessi ja myynnin johtaminen, myynnin ja markkinoinnin digitaaliset keinot, jälleenmyyntiverkoston rakentaminen, ostajan polku, konversio-optimointi ja hakukonenäkyvyys.

Valmennuksessa on 12 lähipäivää, jotka pidetään Helsingissä arkisin klo 9-13. Lisäksi pidetään yksi yrityskohtainen workshop. Osallistujat työstävät yrityskohtaisia kehittämistehtäviä etäopintoina.

Valmennuksen toteuttavat kokeneet kasvukonsultit ja yritysvalmentajat Kaisu Sutinen, Erkki Tuomi, Virpi Europaeus, Timo Aittoniemi, Antti Pietilä, Peter Sandeen, Jarno Wuorisalo, Petri Rinne sekä teemoittain vaihtuvat asiantuntijat.

Uudenmaan ELY-keskus tukee valmennusta. Osallistumishinta vaihtelee yrityskoon mukaan seuraavasti ja niihin lisätään alv.

  • Kustannus yritykselle kokoluokassa 0-49 hlöä: 1001 € per osallistuva henkilö
  • Kustannus yritykselle kokoluokassa 50-249 hlöä: 1334 € per osallistuva henkilö
  • Kustannus yritykselle kokoluokassa yli 250 hlöä: 1668 € per osallistuva henkilö

Yritysten toivotaan ilmoittautuvan mukaan viimeistään 30.4.2019, jotta osallistujien ELY-tukihakemuspäätökset valmistuvat ennen valmennuksen alkua. Ilmoittautuminen Health Tech from Finland 2020 -valmennuksen infosivuston kautta: https://www.progrowth.fi/health-tech-kansainvalistymisohjelma-2020/

Valmennuspäivien lisäksi yritysten on mahdollista osallistua erikseen räätälöitäviin workshoppeihin, joissa yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta voidaan esim. kehittää myyntiprosesseja, digitaalista markkinointia tai valmistella haettavaa rahoitusta. ELY tukee konsultointia. Yritysten oma kustannus tähän vapaaehtoisena optiona olevaan lisäkonsultoinnin lasketaan erikseen.

Lisätietoja valmennusohjelmasta antaa Erkki Tuomi p. 050-67662 ja erkki.tuomi@progrowth.fi