Kestävä kehitys ja vastuullisuus hyvinvointi- ja terveystoimialalla, webinaari

Haluatko tietää mitä kestävyys ja vastuullisuus tarkoittavat terveystoimialalla ja mikä on digitalisaation merkitys tässä yhteydessä?

Älykäs TKI-toiminta digitaalisten hyvinvointi- ja terveysratkaisujen kehittämiseen (Äly-TKI) -hanke järjestää   työpajaosuuden sisältävän webinaarin terveystoimialan yrityksille.

Aika: 3.3.2022 klo 8.30 – 11.00
Paikka: Online (Liity työpajaan napsauttamalla tästä)

Tapahtuman tavoitteena on:

  • kasvattaa yritysten tietoisuutta kestävyydestä ja vastuullisuudesta sekä tämän kokonaisuuden tuomista mahdollisuuksista yritystoiminnassa.
  • kartoittaa, millaisia tarpeita ja tavoitteita Pohjois-Suomen terveysalan yrityksillä on liittyen kestävään kehitykseen.
  • tarjota yrityksille mahdollisuus päästä vaikuttamaan OuluHealth-toiminnan kestävän kehityksen toimintasuunnitelmaan. Työpajassa tunnistettuja yritysten tarpeita huomioidaan Äly-TKI hankkeessa luotavan TKI-ympäristön kehittämisessä.

Tapahtuman sisältö:

  • Kestävyyden ja vastuullisuuden käsitteet juuri terveydenhuollon digitalisaation kohdalla sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista yritystoiminnassa.
  • Tapahtumassa kuullaan kestävän kehityksen asiantuntijaa Katri Luoma-ahoa, BusinessOulusta sekä tutustutaan kestävään kehitykseen yrityksen strategisena arvona ja jalkautuksena läpileikkaamaan koko yrityksen toiminnan. Yrityscasen avaa Satu Lapinlampi, Hiottu Oy.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.