HYTKI-webinaari – Hyvinvointialueiden tietoaltaiden tilannekuva, webinaari

Tietoaltaat ovat tiedon säilytyspaikkoja, joihin kerätään ja tallennetaan keskitetysti erityyppistä tietoa edelleen jalostettavaksi. Ne ovat keskeinen työkalu terveydenhuollon tietoon perustuvassa päätöksenteossa, vaikuttavuuden lisäämisessä ja innovaatioiden tuottamisessa. Niihin sisältyy myös kasvavaa kaupallista mielenkiintoa.

Suomessa terveystietoaltaita on perustettu ja kehitetty jo pitkään, tosin hyvin erilaisista lähtökohdista ja erivaiheisesti eri paikkakunnilla. Hyvinvointialueiden toiminnan käynnistyttyä on erityisen hyödyllistä tasata tiedot eri paikkakuntien tilanteista tietoaltaiden kehityksissä. HYTKI-hankkeen webinaari ’Hyvinvointialueiden tietoaltaiden tilannekuva’ luo katsauksen eri alueiden tietoaltaisiin ja kutsuu jakamaan niihin liittyviä keskeisiä oppeja, mahdollisuuksia, rajoituksia ja jatkosuunnitelmia. Webinaari sopii tietoaltaiden parissa työskentelevillä sekä kaikille terveysdatan hyödyntämisestä kiinnostuneille.

Aika: 01.06.2023, 12:00 – 14:00
Paikka: Online (Teams)
Kieli: Suomi
Järjestäjä: Kuopio Health ja HYTKI-hanke
Ilmoittautumiset 30.5.2023 asti: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK1gPJcNFSCPSilJBDJdV7JrihWZlPCUWj-Bolpie8bW6fVw/viewform

Puhujat:

Arho Virkki, Analytiikkajohtaja, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Marja Vesa, Tietopalvelupäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Tiina Siponen, Reporting Manager, Pohjois-Savon hyvinvointialue
N.N., HUS (puhujan valinta kesken)

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa mukaan!