Hyteairo analytiikkaverkoston webinaari

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan terveysdataan, tekoälyyn ja analytiikkaan liittyvistä regulaatiohaasteista ja -ratkaisuista.

Hyteairon Analytiikkaverkoston syksyn toisessa webinaarissa tarkastellaan tekoälyn, datan ja analytiikan hyödyntämistä terveysalalla regulaation asettamien haasteiden ja ratkaisujen kautta. Webinaarissa kuullaan kokemuksia erilaisista hankkeista ja kokeiluista, joissa tämän kaltaisiin haasteisiin on törmätty, sekä miten niitä on eri tilanteissa onnistuttu ratkaisemaan. Lisäksi esitellään tuotteita ja palveluita, jotka osaltaan helpottavat tämän kaltaisten haasteiden kohtaamista ja ratkaisua.

Aika: 28.10.2020, 9:00-11:00
Paikka: Online

Webinaari on suunnattu terveys- ja hyvinvointialan päätöksentekijöille, tutkijoille, ammattilaisille ja kehittäjille – kaikille terveyden digitalisaation tekijöille!

 Tapahtumasivulla voit tutustua tarkemmin webinaarin ohjelmaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 26.10. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.

Mikäli haluat päästä esittelemään omaa projektiasi tulevissa webinaareissa, vastaa analytiikkaverkoston kyselyyn. Kyselyn vastauksista koostetaan katsauksia meneillään olevista ja uusista projekteista ja tehdään nostoja onnistuneista ratkaisuista ja hyödyllisistä opeista. Kyselyyn pääset täältä.


Webinaari on osa Hyteairo Analytiikkaverkoston sekä DigiHealth Hub hankkeen toimintaa. Analytiikkaverkoston toiminnassa on mukana toimijoita eri organisaatioista: THL,
Oulun yliopisto, Kela, VTT, Findata, FCAI, Metropolia, SoteDigi ja KSSHP. Verkoston toimintaa koordinoi Oulun yliopiston DigiHealth Hub (vuoden 2020 aikana Pohjois-Pohjanmaan Liiton myöntämällä Euroopan Aluekehitysrahaston rahoituksella). 

Yhteyshenkilö

Veera Virta
Coordinator, Centre for Health and Technology
veera.virta@oulu.fi