HIPPA – Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeen loppuwebinaari

Miten sinä haluaisit asua, kun kaipaat tukea ja hoitoa arkeen ja elämään?

Tervetuloa mukaan HIPPA – Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeen loppuwebinaariin, jossa luomme parasta asumista tulevaisuuteen keskustelujen, toimintaa esittelevien videoiden, osallistavien osuuksien sekä taiteen keinoin!

AIKA: keskiviikko 2.12.2020 klo 9.00 – 12.00
PAIKKA: YouTube ja Zoom
ILMOITTAUTUMINENhttps://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/29122/lomakkeet.html

Futuristi Perttu Pölönen visioi webinaarissamme digitaalisuuden hyödyntämistä tulevaisuuden asumisessa. Tutustut myös mm. Aira Samulinin kodin digiratkaisuihin.  Luomme yhdessä yhteiskehittelyn keinoin tulevaisuuden kodin ympäristöineen, kerromme käyttäjäkokeilujen ja testausten hyvistä käytännöistä sekä vinkkaamme kaupallistamisen kulmakivistä. Valehtelijoiden klubi näyttää meille mallia hyvästä hissipuheesta ja Tussitaikurit piirtää yhteenvetoja teemoistamme.

Webinaarissa julkaistaan hankkeen uusi verkkopalvelu, TUTTU net – Tuotekehittäjän testi- ja tukiverkosto, jonka kautta yritykset löytävät tietoa, esimerkkejä, työkaluja ja yhteyksiä käyttäjälähtöiseen tuote- ja palvelukehitykseen korkeakoulujen, kaupunkien ja  innovaatiokeskusten kanssa.

Webinaari streamataan Metropolian YouTube-kanavalla ja osallistavat osuudet pidetään Zoomissa. Voit vain istua mukavasti ja nauttia ohjelmavirrasta tai tulla mukaan  osallistumaan ryhmäsessioihin.

KENELLE

Webinaari on tarkoitettu kaikille digitaalisuudesta ja tulevaisuuden palveluasumisesta kiinnostuneille: tuotteita ja palveluita kehittäville yrityksille, palveluasumisen, asumisen suunnittelun ja rakentamisen ammattilaisille, asukkaille, läheisille, asiantuntijoille, opiskelijoille, vapaaehtoistyöntekijöille ja päättäjille.

Ohjelman löydät täältä:
https://hippa.metropolia.fi/wp-content/uploads/2020/11/HIPPA-hankkeen-loppuwebinaarin-ohjelma-.pdf

Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä tällä lomakkeella:
https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/29122/lomakkeet.html

Webinaarin linkki ja Zoom-linkki lähetetään Sinulle webinaaria edeltävänä päivänä.

Löydät Zoom-linkin myös streamauksen aikana YouTube-streamin yhteydestä.

 

Yhteyshenkilöiden tiedot

toini.harra@metropolia.fi
tarja.heinonen@tuni.fi
kirsi.jokinen@oamk.fi

Hankkeen kotisivut:
https://hippa.metropolia.fi