Health AI Forum, Oulu

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Keväällä 2022 käynnistyy tapaamisten sarja, jossa vaihdetaan kokemuksia data-analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksista ja uusista tutkimusavauksista. Tapaamiset tukevat yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Tapaamisten teemat vaihtelevat, ja osallistujat voivat vaikuttaa käsiteltävien aihealueiden sisältöihin.

Aika: 29. 4.2022 klo 8.30-10: Data-pohjaisen TKI-toiminnan mahdollistaminen
Paikka:  BusinessAsema, Telesali, Oulu

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Health_AI_Forum_7960

 

Ohjelma

8.00                  Aamiainen

8.30                  Tilaisuuden avaus ja taustoitus Health AI Foorumin perustamiselle

8.45                  Yritysten puheenvuoroja, mm. Brightly Works, Pekka Vuorio

9.30                  Keskustelua, mm. Health AI Foorumin kehittäminen ja seuraavien tilaisuuksien suunnittelua

10.00                Päätös ja vapaata verkostoitumista

 

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumi järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Data ja ratkaisut yhteiskunnan resurssina osana tukevaa ja ennakoivaa terveydenhuoltoa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.

Seuraava tilaisuus:

24.5. 2022 klo 8.30-10: Uudet teknologiset läpimurrot ja tutkimusavaukset