Health AI Foorumin tapaamiset, Oulu

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Keväällä 2022 käynnistyy tapaamisten sarja, jossa vaihdetaan kokemuksia data-analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksista ja uusista tutkimusavauksista. Tapaamiset tukevat yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Tapaamisten teemat vaihtelevat, ja osallistujat voivat vaikuttaa käsiteltävien aihealueiden sisältöihin.

Aika: 24.5. 2022 klo 8.30-10:00 Uudet teknologiset läpimurrot ja tutkimusavaukset
Paikka: BusinessAsema, Telesali

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/Health_AI_Forum_3397

Ohjelma

8.00 Aamiainen
8.30 Tilaisuuden avaus ja taustoitus Health AI Foorumin perustamiselle
8.45 Reunalaskennan terveysalan palveluskenaariot, Erkki Harjula, Oulun yliopisto
9.15 Datakyvykkyys-haastattelujen tuloksia, Maritta Perälä-Heape, Oulun yliopisto
9.30 Keskustelua, mm. Health AI Foorumin kehittäminen ja seuraavien tilaisuuksien suunnittelua
10.00 Päätös ja vapaata verkostoitumista

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumi järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Data ja ratkaisut yhteiskunnan resurssina osana tukevaa ja ennakoivaa terveydenhuoltoa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.