Health AI Foorumi -tapahtumasarja

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Health AI Foorumin sarja jatkuu ja tarjoaa mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ideointiin. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Seuraavan, nyt lokakuussa järjestettävän tapaamisen teema on ‘Data tuotekehityksen tukena’. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä.

Digitaalisen terveyden aikakaudella terveys – ja hyvinvointidatan määrä kasvaa ja sen käyttötarkoitukset monipuolistuvat. Datan hyödyntäminen on merkittävässä roolissa tuotekehityksessä, ja yritykset ovat joutuneet kohtamaan ja ratkomaan erilaisia haasteita. Tule kuulemaan miten näihin haasteisiin on vastattu ja miten dataa voidaan hyödyntää päätöksenteon tukena.

Aika: 18.10.2022 klo 08:15-10:00
Paikka: BusinessAsema, Telesali / Teams (linkki lähetetään etänä osallistuville)
Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Health_AI_Foorumi_lokakuu_2022_6057

Ohjelma

08:15-8:30 Aamukahvit ja tilaisuuden avaus

08:30-9:15 Terveys- ja hyvinvointidata tuotekehityksessä, Risto Kaikkonen, Solita

9:15-9:30 Tekoälyn ja asiantuntijatiedon yhdistäminen personoidun ravitsemuksen päätöksenteontuessa, Tuomas Maunu, Nutriflow

09:30- 10:00 Keskustelua ja verkostoitumista

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioallianssin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumi järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Data ja ratkaisut yhteiskunnan resurssina osana tukevaa ja ennakoivaa terveydenhuoltoa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.

Tervetuloa mukaan!