Health AI Foorumi, online

Tervetuloa Health AI Foorumin tapaamisiin!

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Health AI Foorumit tarjoavat mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ja kehitysprojektien ideointiin. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Health AI Foorumien teemat käsittelevät tekoälyä terveys- ja hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehityksessä sekä datapohjaisia liiketoimintamalleja. Toukokuun Health AI Foorumissa teemana on ’Uudet teknologiat datan käsittelyssä ja koneoppimisessa yksityisyyden suojaamiseksi’. Tapaaminen järjestetään yhteistyössä Äly-TKI -hankkeen ja HYTKI-verkoston toimesta.

Aika: 25.5.2023 klo 08:30-10:00
Paikka: Teams Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Saat osallistumislinkin ilmoittautumisvahvistuksessa.

Ohjelma

8.30 Tilaisuuden avaus

8:40 – 9:10 Privacy-preserving Machine Learning, Joonas Jälkö, Väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto

9.10 – 9:30 VEIL.AI, Tuomo Pentikäinen, CEO

9:30 – 9:40 DataLab ja Äly-TKI -pilotit, Jarmo Pääkkönen, Projektikoordinaattori, Oulun yliopisto

9:40 Keskustelua ja yhteenveto

10.00 Tilaisuus päättyy

 

Puhujat

Joonas Jälkö

Joonas Jälkö on juuri väitellyt tietotekniikan alalta Aalto-yliopistosta. Hän on esittänyt useita uusia tekniikoita yksityisyyttä suojaavaan Bayesiläiseen oppimiseen ja kuinka näitä tekniikoita voidaan soveltaa yksityisyyttä suojaavaan synteettisen datan generoimiseen.

Tuomo Pentikäinen

Tuomo Pentikäisellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten dataintensiivisten startup- ja scale-up-yritysten johtamisesta.

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa.

Foorumeiden sarjaa järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Dataratkaisut ennakoivassa terveydenhuollossa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.

 

Yhteyshenkilöt
Jarmo Pääkkönen
Projektikoordinaattori, Centre for Health and Technology, Oulun yliopisto       
 jarmo.paakkonen@oulu.fi

Veera Virta                                                                                    
Koordinaattori                                                                                   
Centre for Health and Technology, Oulun yliopisto                      
veera.virta@oulu.fi