EU MDR & IVDR opas suomalaiselle health tech -teollisuudelle, webinaari

Business Finland tukee suomalaisten pienten ja keskisuurten Health Tech -alan yritysten siirtymistä uusien terveydenhoidon alan eurooppalaisen regulaation MDR:n ja IVDR:n aikakauteen. Julkaisemme päivitetyn oppaan EU regulaation ajankohtaisesta tilanteesta joulukuussa 2020. Kirjan toteuttaa Lean Entries ja Tom Ståhlberg, jonka kirjoittama aikaisempi Tekesin julkaisema opas on ansainnut paljon kiitosta alan yrityksiltä. Uusi opas julkaistaan englanninkielisenä ja siinä alan eurooppalainen regulaatio nähdään jatkuvan liiketoiminnan edellytyksenä, yrityksen liiketoimintaetuna ja ohjataan kehittämään turvallisia ja tehokkaita tulevaisuuden potilasturvallisia tuotteita ja palveluja laatujärjestelmän mukaisesti.

Aika: 17.12.2020 klo. 13-16
Paikka: online

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.fi/reg/EU_MDR__IVDR_Booklet_for_the_Finnish_Health_Tech_Industry_webinar_3481

Opaskirjan julkaisun yhteydessä Business Finland, Lean Entries ja Tom Ståhlberg pitävät torstaina 17.12. 2020 klo 13-16 kolmetuntisen tilaisuuden, jonka tarkoitus on auttaa saamaan oppaasta mahdollisimman suuri hyöty ja tuoda esille tärkeimpiä aiheita liittyen siirtymiseen MDR:n ja IVDR:n aikakauteen toukokuussa 2021 ja 2022.

Tilaisuuden avaa Business Finlandin Kari Klossner, minkä jälkeen tilaisuus jakautuu kolmeen peräkkäiseen esitykseen taukoineen. Kaksi ensimmäistä jaksoa avaavat esityksenä opaskirjan sisältöä ja kolmas jakso keskittyy kysymyksiin, vastauksiin ja keskusteluun MDR- ja IVDR-regulaation ja liittyvien asetusten vaikutuksesta alan teollisuuteen ja sen tulevaisuuteen.

Yhteyshenkilö

Kari Klossner
Program Manager, Smart Life Finland
kari.klossner@businessfinland.fi