AI Foorumin tapaamiset, Oulu

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Keväällä 2022 käynnistyy tapaamisten sarja, jossa vaihdetaan kokemuksia data-analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksista ja uusista tutkimusavauksista. Tapaamiset tukevat yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Tapaamisten teemat vaihtelevat, ja osallistujat voivat vaikuttaa käsiteltävien aihealueiden sisältöihin.

Kevään aikataulut ja alustavat aiheet

  • 22.3.2022 klo 8.30-10.00
  • 4. 2022 klo 8.30-10: Data-pohjaisen TKI-toiminnan mahdollistaminen
  • 5. 2022 klo 8.30-10: Uudet teknologiset läpimurrot ja tutkimusavaukset

Paikka: BusinessAsema, Telesali

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Ohjelma (22.3.2022)

8.00                  Aamiainen
8.30                  Tilaisuuden avaus ja taustoitus Health AI Foorumin perustamiselle
8.45                  Yritysten puheenvuoroja: Kokemusten vaihtoa data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden  hyödyntämisestä
9.30                  Keskustelua, mm. Health AI Foorumin kehittäminen ja seuraavien tilaisuuksien suunnittelua
10.00                Päätös ja vapaata verkostoitumista

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumi järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Data ja ratkaisut yhteiskunnan resurssina osana tukevaa ja ennakoivaa terveydenhuoltoa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopisto.