sOULUtions SOTE innovaatiotapahtuma, Oulu

sOULUtions on opiskelijoiden suosion saavuttama innovaatiotapahtuma, jossa etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja yritysten kohtaamiin haasteisiin. sOULUtionissa pääset ratkomaan haasteita, joita tulet kohtaamaan työelämässä ja siinä samalla saatat tehdä vaikutuksen uuteen työnantajaasi.

Aika: 25.2.2020
Paikka: Tellus Kontinkangas
Tapahtuma järjestetään suomeksi.

Voit olla opiskelija, jo valmistunut tai vielä pohtimassa omaa alaasi, tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kehittää itseään. sOULUtions on loistava mahdollisuus oppia hyödyllisiä taitoja työelämään yhdessä tiimin, valmentajan ja yritysten edustajien kanssa.

sOULUtions järjestetään Design Sprint-periaatteella. Design Sprint on prosessi, jossa luodaan nopeasti uusia tuotteita tai ratkaisuja olemassa oleviin palveluihin. Design Sprintit ovat suosittuja, sillä niissä tiivistyy mahdollisesti kuukausienkin työ lyhyen ajanjaksoon. Intensiivisen työjakson aikana ideasta jalostetaan konsepti. Tehdään siis paljon ja opitaan! Tämän lisäksi opiskelijat pääsevät työskentelemään lähellä työelämää, yritysten edustajien kanssa.

sOULUtions SOTEn haasteet tarjoaa Caritas ja Byström. Julkaisemme haasteet pian!

Tule mukaan, tuo esiin taitosi, opi uutta ja löydä potentiaalisi!

 

Yhteyshenkilö

Essi Kangasniemi
Projektisuunnittelija, Yrittäjyys ja uusi liiketoiminta, OAMK
essi.kangasniemi@oamk.fi

External link to event

← Back to events