Cerenion’s co-founder joins the Kasve team

One of Cerenion start-up’s founders, Ilkka Juuso, DSc, has been appointed as a Senior Advisor for Kasve and took on his new responsibilities at the beginning of March 2021. He will also participate in developing the QAiRA services.

Read more in Finnish below.

Ilkka Juuso, DSc, on nimitetty Kasven Senior Advisoriksi maaliskuusta 2021 alkaen. Kasven Senior Advisorina Ilkka osallistuu erityisesti QAiRA-palvelun kehitykseen.

Ilkalla on tekniikan tohtorin tutkinto Oulun yliopistosta ja yli 20 vuoden kokemus tutkimus- ja kehityshankkeista sekä teollisuudessa että tiedemaailmassa. Hän on yksi startup-yritys Cerenion Oy:n perustajista ja toimii sen operatiivisena päällikkönä ja laatupäällikkönä.

Ilkan erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat kansainväliset sääntelyasiat (mukaan lukien EU MDD / MDR ja US FDA), ISO 13485 -laadunhallinta ja lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltavien ohjelmistotuotteiden kehitys. Markkinointi ja liiketoimintastrategia ovat myös aina lähellä hänen sydäntään. Cerenionissa Ilkka on johtanut ilmoitetun laitoksen sertifioiman ISO 13485-, ISO 14971- ja IEC 62304 -yhteensopivan laadunhallintajärjestelmän (QMS) pystytystä, kehittämistä ja päivittäistä toimintaa.

Hänellä on myös ollut keskeinen rooli CE-merkityn luokan IIb lääkinnällisen laitteen kehittämisessä ja tuotteen lanseerauksessa Euroopan unionin lääkinnällisiä laitteita koskevan direktiivin (93/42 / ETY) mukaisesti. Ilkka osallistuu myös kansainvälisiin standardointitoimintoihin, jotka koskevat mm. laadunhallintaa, terveydenhuollon ohjelmistoja, tekoälyä sekä elinkaaren hallintaa että ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä.

Vapaa-ajallaan perhe-elämästä nauttiva Ilkka on katsonut noin 3000+ elokuvaa, perustanut yliopistokollegoidensa kanssa pienen teknologiayrityksen ja suunnitellut perheelleen kodin.

Tervetuloa Kasven tiimiin Ilkka!

Kasven Advisory Boardin jäsenten esittelyt löydät täältä.

Source: Kasve