MedKit Online makes the ordering process as convenient as possible

MedKit Finland, a customer-oriented webshop, offers its customers a new cloud service. MedKit Online enables a connection between different  healthcare equipment smart stores. The solution is a software robot that tracks the store inventory, monitors how products are selling and manages the ordering process. The robot is also able to order automatically the sold-out items. In this way, the stock is updated in real time. The system consists of a cloud browser and an app installed on an Android phone.

MedKit’s one stop webshop serves its customers globally offering a  constantly growing selection of over 5.000 products. MedKit Finland’s customers include hospitals, local healthcare facilities, municipalities, businesses, police, sports teams, border guards, medical transportation and large industrial companies.

Source: MedKit Finland

Read more information in Finnish below.

MedKit Online on pilvipalvelu, jossa asiakkaan, MedKitin ja muiden tavarantoimittajien älyvarastot keskustelevat keskenään. Softarobotti seuraa ja ylläpitää varastoja ja tilaa automaattisesti lisää tarvikkeita varastoon. Tarvikkeita ja muuta materiaalia on varastoissa juuri oikea määrä.

MedKit Online vapauttaa sinut ostamisen vaivasta. Organisaatiosi toiminta voi jatkua ilman huolta tavaran riittävyydestä – tai ylisuurista varastoista.

MedKit Online -järjestelmä koostuu selaimella käytettävästä pilvipalvelusta ja Android -puhelimissa toimivasta sovelluksesta. Varastotapahtumia hallitaan älypuhelimen ja NFC -tagien avulla.

Oikein käytettynä MedKit Online poistaa käsin tehdyn inventaarion tarpeen lähes kokonaan.

NFC -tagi on kuin fiksu viivakoodi, joka voidaan lukea hyllyyn kiinnitettävästä muovikortista, jolloin MedKit Online mobiilisovellus tunnistaa NFC -tagiin liitetyn tuotteen. Varastosta tuotteiden kerääminen, hyllyttäminen ja inventointi on NFC -tagien avulla helppoa ja hauskaa!

MedKit Onlinen avulla voit seurata reaaliaikaisesti tuotteiden määriä, liikkeitä ja varastoarvoja myös etänä. Ostamisen sijaan voit siis noutaa tavaran sieltä, missä sitä on saatavilla. Suorien rahallisten ja ajallisten säästöjen lisäksi MedKit Onlinen käyttö tuo siis mukanaan myös ekologisia hyötyjä vähentämällä turhaa hävikkiä esimerkiksi eräpäivätuotteiden kohdalla.

Verkkoselainpohjaisella raporttimoottorilla saadaan näkyvyys kaikkiin varastoihin helposti omalta selaimelta. Raporttimoottorin avulla voidaan tutkia tuotteita, tuoteryhmiä, varastoja tai koko yrityksen materiaalinhallintaa reaaliaikaisella raportointinäkymällä.

MedKit Onlinen avulla voidaan hallita millaisia materiaalivirtoja tahansa. Lääkkeiden hallinta MedKit Onlinessa ansaitsee muutaman sanan, koska automaattinen tilaaminen ja vaikkapa huumaavat lääkkeet eivät välttämättä kuulosta turvalliselta yhdistelmältä.

MedKit Onlinen avulla voidaan kuitenkin ostaa myös lääkkeitä turvallisesti. Automaattisen tilaamisen sijaan järjestelmä tuottaa todelliseen tarpeeseen perustuvan ostoehdotuksen, jonka lääkevastaava hyväksyy ja allekirjoittaa sähköisesti. Lääkkeiden ostoprosessi toimii FIMEAn ohjeistamalla tavalla.

Turvallisuus saadaan maksimoitua, kun MedKit Onlinea käyttävä henkilöstö perehdytetään älyvaraston käyttöön. Mobiilisovelluksen käyttö on intuitiivista ja helppoa. Siksi sitä on helppo käyttää oikein. Mitä enemmän palvelua käytetään oikein, sitä turvallisempaa se on.

Varaston reaaliaikainen seuranta ja oikein määritellyt uudelleentilaussäännöt huomioivat varastoitavien tavaroiden erilaiset kiertonopeudet. Kun tavaraa tilataan sen todellista kiertoa vastaava määrä, roskiin heitettävän tavaran määrä vähenee huomattavasti.

MedKit Online auttaa luomaan parempaa tulevaisuutta turvallisen ja ekologisen tavaranhankinnan muodossa.

 

Yhteyshenkilö

Jouni Ahola
MedKit Online tuotepäällikkö
jouni.ahola@medkit.fi

← Back to news & blogs