Lääketieteen opiskelijoiden rekrytointipäivä

Mitä? Rekrytointipäivä 1.-3. vuoden lääketieteen opiskelijoille
Missä? Terkko Health Hub, Haartmaninkatu 4, Helsinki
Milloin? 8.3.2019 klo 15:00-19:30

Terkko Health Hub järjestää yhdessä lääketieteen opiskelijoiden kanssa opiskelijakunnalle suunnatun rekrytointipäivän perjantaina 8.3.2019 Meilahden kampuksella Terkko Health Hubin tiloissa, osoitteessa Haartmaninkatu 4. Tapahtuman tavoitteena on tarjota eri toimialojen yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuutta esitellä toimintaansa lääketieteen opiskelijoille – tuleville lääkäreille. Esittelyn ohella yrityksellenne tarjoutuu mahdollisuus rekrytoida lahjakkaita ja motivoituneita nuoria opiskelijoita. Samalla opiskelijat voivat tutustua erilaisiin urapolkuihin, joita ei juurikaan koulutuksen puitteissa esitellä.

Tapahtuma on suunnattu etenkin opintojensa alkuvaiheessa oleville, 1.-3. vuoden opiskelijoille. Arvioimme osallistujamääräksi 300 opiskelijaa. Tarkoituksena on kerätä yhteen alkuvaiheen opiskelijoita, joille laajat työmahdollisuudet ja alan toimijat eivät ennestään ole tuttuja. Opintojen alkuvaiheessa opiskelijoille on tarjolla varsin rajallisesti tietoa koulutuksen avaamista työmahdollisuuksista, vaikka suurin osa opiskelijoista pyrkiikin työllistymään kesälomien ajaksi ja opintojen ohella. Tapahtuma sopiikin yrityksellesi erinomaisesti, mikäli teillä on tarvetta osaaville ja motivoituneille osa-aikaisille taikka kesätyöntekijöille. Tilaisuus on myös oivallinen tapa kohdata tekijöitä opinnäytetyöksi soveltuviin projekteihin. Voitte osallistua tapahtumaan, mikäli pystytte tarjoamaan työmahdollisuuksia opiskelijoillemme.

Tavoitteenamme on tuoda yhteen 50 yritystä, yhdistystä ja tutkimusryhmää pääasiassa lääketeollisuuden ja terveydenhuollon aloilta. Tapahtumaan osallistuminen on yrityksellenne ilmaista. Osallistuessanne saatte käyttöönne yhden esittelypisteen, jonka voitte varustella haluamallanne tavalla. Mahdollinen lisänäkyvyys on neuvoteltavissa erikseen maksua vastaan.

Tapahtuma on tunnelmaltaan rento; opiskelijoilla on mahdollisuus kierrellä yritysten esittelypisteillä koko tapahtuman ajan klo 15:00 ja klo 19:00 välillä, minkä lisäksi tapahtumaan on aikataulutettu muutama puheenvuoro. Tilaisuudessa on pienimuotoinen tarjoilu. Tapahtuman jälkeen opiskelijat suuntaavat afterparty-tilaisuuteen, johon voitte halutessanne osallistua.

Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin tapahtumaan liittyen!
https://www.eventbrite.com/e/laaketieteen-opiskelijoiden-rekrytointipaiva-terkko-health-hub-tickets-53806656157

Ystävällisin terveisin,
Okko Saarinen
okko.saarinen@student.oulu.fi
Lääketieteen opiskelija

← Back to events