Digitalisaation mahdollisuudet terveydenhuollossa, koulutus

PPSHP:n koulutuspalvelut järjestää syksyn 2019 aikana terveydenhuollon sähköisiä palveluita käsittelevän koulutussarjan (4 eri tilaisuutta) teemalla: Terveydenhuollon digipalvelut kuntalaisten arjessa ja ammattilaisten työssä.

Ohjelma on tehty yhteistyössä Oulun kaupungin, OAMKin, Oulun yliopiston ja PPSHP:n Virtuaalisairaala-tiimin kanssa. Kussakin tilaisuudessa on oma teema ja joka tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen.

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon henkilöstölle ja muille asiasta kiinnostuneille.
Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä terveydenhuollon digitalisaatiosta, sen kehittymisestä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista sekä antaa eväitä sähköisten terveyspalveluiden kehittämisen, johtamisen ja osaamisen tueksi.

Hinta 80 €/osallistuja.

Koulutustilaisuudet ovat OYS:ssa  neljänä iltapäivänä klo 12 – 16.

5.9. olevan 1. koulutustilaisuuden (ohjelma ja lisätietoa) tarkoituksena on lisätä ymmärrystä terveydenhuollon digitalisaatiosta, sen kehittymisestä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista sekä antaa eväitä sähköisten terveyspalveluiden kehittämisen, johtamisen ja osaamisen tueksi.

Aika: 5.9.2019 klo 12.00 – 16.00
Paikka: Luentosali 4 (sisäänkäynti B2)
Ilmoittautuneiden vastaanotto klo 11.30 alkaen. Etäyhteyksien tarkistus klo 11.45 alkaen.

8.10. olevassa 2. tilaisuudessa pureudutaan asiakkaiden kohtaamiseen, vuorovaikutukseen ja ohjaamiseen sekä eettisyyteen sähköisissä palveluissa

5.11.  olevassa 3. koulutuksessa esitellään laajasti kansallisia ja alueellisia terveydenhuollon digipalveluita ja

13.12. olevassa 4. tilaisuudessa kuullaan käytännön esimerkkejä siitä, miten digi on jo osana toimintaa ja ammattilaisen työtä sekä kuullaan uusista käyttöönotetuista tai kehitteillä olevista sähköisen asioinnin mahdollistavista innovaatioista. Viimeinen tilaisuus pidetään OysTestLabin tiloissa.

Seuraa PPSHP:n koulutuspalveluiden ilmoittelua. Koulutuksiin ilmoittautuminen PPSHP:n koulutuskalenterin kautta.

 

Yhteyshenkilö

Pia Liljamo
Kehittämispäällikkö, TtT
Virtuaalisairaala, Terveyskylä
PPSHP Yhtymähallinto
pia.liljamo@ppshp.fi
040 551 7129

← Back to events