Funding

Rahoitusta terveys- ja hyvinvointisektorin piloteille

sparksprosed

OuluHealth tarjoaa monipuolisia pilotointimahdollisuuksia erityisesti alkuvaiheen yrityksille. Pilotointikohteita on terveyssektorilla Oulun kaupungilla, Oulun yliopistollisessa sairaalassa, ammattikorkeakoululla ja yksityisellä sektorilla. Hakuprosessin kautta yritys voi päästä testaamaan tuotteitaan tai palvelujaan aidoissa käyttäjäympäristöissä. Sparks -rahoituksen kautta yritys voi saada omanpääoman ehtoista lainaa pilotoinnista koituviin kustannuksiin.

Hae pilotoijaksi

Jos yritykselläsi on uusi terveysteknologiaan liittyvä tuote tai palvelu, jota haluaisit testata aidossa käyttäjäympäristössä, ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää valintaprosessista. Tarvittaessa Oulun seudulla sijaitseville yrityksille on tarjolla myös omanpääoman ehtoista Sparks -rahoitusta.

Yhteystiedot:

Pilotointi:
Timo Alalääkkölö +358 40 5614 390, timo.alalaakkola@ppshp.fi

Rahoitus:
Jouko Uusitalo, +358 40 826 7151, jouko.uusitalo@businessoulu.com
Olli Löytynoja, +358 40 034 0028 , olli.loytynoja@businessoulu.com

 

Hae Sparks -rahoitusta

Terveyssektorin yrityksille ensimmäisten konkreettisten näyttöjen ja asiakasreferenssien saaminen on usein merkittävä kynnys. Uusien innovaatioiden pilotoiminen kuitenkin edellyttää rahallisia panostuksia ja ilman näyttöjä on vaikea saada rahoitusta. Uusi OuluHealth Sparks -rahoitus ratkaisee tämän ongelman.

Oulu Healthin Sparks-rahoituksella Oulun alueella toimiva yritys voi saada ilman aiempia näyttöjä tai vakuuksia 5 000–30 000 euroa oman pääoman ehtoista rahoitusta uuden terveys- ja hyvinvointialan innovaation pilotointiin. Rahoituksen lisäksi yritykset saavat mahdollisuuden pilotoida uutta tuotetta tai palvelua Oulun alueen terveyssektorin toimijoilla.

Rahoitusta myönnetään tuotteille tai palveluille, joilla on kansainvälisen liiketoiminnan potentiaalia ja pilotointiin sopiva kohde Oulun seudulla. Rahoitus voidaan myöntää minkä tahansa toimialan yritykselle, kunhan uuden tuotteen sovellusalue on terveys- ja hyvinvointisektorilla. Rahoittaja on Oulu Innovation Oy.

Tutustu tarkemmin

  • Sparks-rahoitus on oman pääoman ehtoinen, koroton ja vakuudeton vaihtovelkakirjalaina.
  • Lainan suuruus on 5 000 – 30 000 euroa.
  • Laina-aika kolme vuotta.
  • Pilotoitavan tuotteen tuotoista maksetaan 10 % rojaltia, maksimissaan kolme kertaa alkuperäisen lainasumman verran.
  • Rojaltit maksetaan vain, jos uudesta innovaatiosta tulee tuloja. Jos uuden innovaation myynti epäonnistui, yritys voi laina-ajan umpeuduttua joko maksaa lainan takaisin yksinkertaisena tai laina voidaan vaihtaa yhtiön osakkeiksi (10 000 € = 1 %).
  • Lainan rojalteineen voi maksaa kolminkertaisena takaisin milloin tahansa laina-aikana.

Hae rahoitusta

Jos haluat kuulla lisää tai hakea OuluHealth Sparks -rahoitusta, ota yhteyttä

Sparks -rahoitus:
Olli Löytynoja, olli.loytynoja@businessoulu.com, 0400 340 028
Jouko Uusitalo, jouko.uusitalo@businessoulu.com, 040 826 7151

Rahoitusehdot