Haku Suomen ensimmäiselle Keksintöjen Kasvupolulle on nyt auki

Keksintöjen Viikko -tapahtuma on jo 14 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä. Nyt ollaan lanseeraamassa Suomen ensimmäistä Keksintöjen Kasvupolkua.

Mikä on Keksintöjen Kasvupolku

Keksintöjen Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -sparrausohjelmaa, joka tarjoa yrityksille maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Haku Keksintöjen Kasvupolulle on nyt auki

Kasvupolulle haetaan yrityksiä, joilla on uusia innovatiivisia ideoita, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja. Mukaan polulle voivat hakea valtakunnallisesti kaikki omaan ideaansa/tuotteeseensa uskovat yritykset toimialaan tai ikään katsomatta. Hakevalta yritykseltä kuitenkin odotetaan, että suojausasiat, kuten patentit ovat huomioitu ja vähintäänkin hakuvaiheessa. Haku polulle päättyy 7.4.2020.

Kasvupolulle valitaan 15 yritystä. Mukaan valitut yritykset saavat maksutonta sparrausta tapahtumapäivissä. Yritykset pitchaavat oman kasvusuunnitelmansa ja tapaavat yhteensä kahdeksan eri asiantuntijaa, jotka auttavat valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistit kisaavat voitosta Kasvu Open Karnevaalissa Jyväskylässä marraskuussa 2020.

Lue lisää Keksintöjen Kasvupolusta: https://www.keksintojenviikko.fi/keksintojen_kasvupolku_319?fbclid=IwAR0jjqjHmBmK8OrQlN44bPlBkZYGDtWcSSE14aBBlHsagh4L10WmTzjkhu0

 

Yhteyshenkilö

Laura Hännikäinen
laura.hannikainen@kasvuopen.fi

 

 

 

 

← Back to news & blogs