Together towards wellness & health (RIIHI), Helsinki

This event is held in Finnish.

RIIHI: Yhdessä kohti hyvinvointia ja terveyttä

Olemme yhdessä ihmisen asialla. Luomme uudenlaisia kumppanuuksia ja ryhdymme tekemään yhdessä hyvinvointia ja terveyttä. Keskiössä on yksilö, joka odottaa sujuvia, ketteriä ja ratkaisukeskeisiä palveluja.

Tekes järjestää maaliskuussa RIIHI -tapahtuman, joka kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan osaajat, vaikuttajat ja päättäjät yrityksistä, järjestöistä, julkiselta sektorilta sekä rahoittajista. Tilaisuuden tarkoituksena on pistää niinsanotusti aivoriihi pystyyn, synnytää ratkaisuja tai niiden aihiota, jakaa vastuut ja viedä ideat käytäntöön.

RIIHI on lähtölaukaus tapahtumien sarjalle, jossa syvennetään syntyneitä ideoita ja yhteistyötä.

Tilaisuudessa on kolme pääteemaa, joihin haetaan innovaatioita ja teoiksi tähtääviä ajatuksia.

Yksilölle sopivat palvelut
Kuinka luomme organisaatiorajat ylittäviä palvelukokonaisuuksia, joilla on ennalta ehkäisevä vaikutus ja joilla takaamme ketteryyden palveluprosesseissa? Kuinka teemme palveluista yksilöllisempiä ja samalla lisäämme yksilön vastuuta omasta hyvinvoinnista ja terveydestä? Digitaalisuus muuttaa hoitoratkaisuja ja muokkaa hoitokulttuuria – mitä uutta se mahdollistaa?

Nuorten yhteisöllisyys ja osallisuus
Kuinka valjastamme nuorten oman asiantuntijuuden käyttöön? Kuinka tuemme nuorten yhteisöllisyyden syntymistä vastauksena syrjäytymiselle? Kuinka nuoret maahanmuuttajat pääsevät nopeasti kiinni elämään?

Pärjäämisen eväät
Mitä selviäminen nyky-yhteiskunnassa vaatii? Kuinka turvaamme etenkin iäkkäiden ihmisten ja vammaisten henkilöiden pärjäämisen? Kuinka ylitämme sektoreiden, kuten kaupan, pankin, liikenteen ja liikunnan rajoja pärjätäksemme tulevaisuudessa? Kuinka maahanmuuttajat kotoutuvat, löytävät työtä ja pääsevät kiinni suomalaiseen yhteiskuntaan?

Pääpuhujaksi saapuu hollantilainen taiteilija, teknologisti, filosofi ja kirjailija Dr. Koert van Mensvoort, joka on parhaiten tunnettu Next Nature -verkoston johtajana. Van Mensvoortin energinen, inspiroiva ja mukaansatempaava esitys ravistelee ajattelemaan isosti ja rohkeasti sekä näkemään mahdollisuuksia, joita emme ennen olisi ehkä ajatelleetkaan. www.mensvoort.com

Tutustu sisältöön ja ilmoittaudu mukaan Tekesin sivuilla.

Tilaisuus on maksuton.

External link to event

← Back to events