9Solutions partner up with the Yrjö and Hanna Foundation

Under the agreement, Yrjö and Hanna Foundation will implement the 9Solutions smart care system to support its care home services and will be responsible for the sale, deployment and maintenance of the system in its own care homes.

The Yrjö and Hanna Foundation is a Finnish, nationwide non-profit organization that builds and maintains elderly care homes and community based senior housing. Currently, the foundation owns and manages 21 properties throughout Finland.

Read more information in Finnish.

Yhteistyön myötä Yrjö ja Hanna -säätiö ottaa käyttöön 9Solutions -paikantavan turva- ja viestintäratkaisun asumispalveluidensa tueksi sekä vastaa ratkaisun myynnistä, toimituksesta ja ylläpidosta hallinnoimissaan palvelutaloissa.

Ensimmäinen yhteinen kohde valmistui Siilinjärvelle kun Palvelukeskus Akuliinan uudisosa Aukusti otettiin käyttöön toukokuun alussa. Aukusti on 6-kerroksinen kerrostalo, jossa on 32 esteetöntä yksiötä ja kaksiota. Lisäksi rakennuksesta löytyy asukkaiden yhteiskäytössä olevat harrastetilat, saunaosasto, oleskelutilat ja kattoterassi.

9Solutions -paikantava turva- ja viestintäratkaisu turvaa Aukustin asukkaiden arkea koko kiinteistön alueella. Asukkaat voivat avata puheyhteyden henkilökuntaan omasta huoneestaan tai kutsua henkilökuntaa turvarannekkeen nappia painamalla. Henkilökunnalla on käytössään mobiilisovellus hälytysten vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Sisätilapaikannuksen ansiosta henkilön sijaintitieto välittyy henkilökunnalle hälytyksen yhteydessä jolloin apu on nopeasti saatavilla.

9Solutions-ratkaisu tarjoaa myös muita palvelutalon asukkaiden turvallisuutta lisääviä ja ikäihmisen itsenäistä elämää helpottavia ominaisuuksia kuten ovivahti, liikeilmaisimia ja aktiivisuuden seurantaa, joita on mahdollista ottaa käyttöön aina asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

“Yrjö ja Hanna -säätiö on meille erittäin arvokas sekä mieluinen yhteistyökumppani. Säätiö kehittää aktiivisesti palvelutalojen rakentamista sekä asumispalveluja ja me puolestamme haluamme tarjota kehittyneimmät teknologiaratkaisut turvallisen ja laadukkaan hoivan tueksi nyt ja tulevaisuudessa. Odotan innolla, että pääsemme syventämään yhteistyötä niin kaupallisesti mutta myös tässä kehitystyössä”, kommentoi 9Solutions Oy:n toimitusjohtaja Sami Herrala.

Lähde: 9Solutions

 

Yhteyshenkilöt

Sami Herrala
Toimitusjohtaja, 9Solutions Oy
sami.herrala@9solutions.fi

Petri Kokkonen
Toimitusjohtaja, Yrjö ja Hanna -säätiö
petri.kokkonen@yrjojahanna.fi

← Back to news & blogs