Kasve Oy laajentaa toimintaansa Ouluun

Kuopiolainen terveysalan asiantuntijayritys, Kasve Oy, laajensi toimintaansa Oulun alueelle ja rekrytoi Regulatory Affairs Specialist Suvi Hännisen.

”Tavoitteenamme on palvella nykyisiä asiakkaitamme entistä paremmin, mutta myös tarjota osaamistamme laajemminkin Oulun seudun terveysalan ekosysteemin käyttöön. Suvin myötä yrityksemme laatuosaaminen täydentyy erityisesti lääkinnällisen laitteiden ohjelmistojen ja laatujärjestelmien myötä. Oulussa on yksi Suomen vahvimmista ja voimakkaasti kasvava terveysteknologian osaamis- ja yritysklusteri.  Kasve Oy:n tavoitteena kasvaa Suomen johtavaksi terveysteknologian asiantuntijataloksi ja kaupallistaa digitaalisia ratkaisuja parempaan ja tehokkaampaan regulaatioiden hallintaan. QAiRA-tuoteperhe on lanseerattu ja haluamme tuoda myös sen osaksi tarjoamaamme Oulun seudulle.” – kertoo Kasve Oy:n toimitusjohtaja Mikko Juuti.

Oulusta lähtöisin olevan Suvin ydinosaamista on laadunvarmistus vahvasti säädellyillä aloilla, hän on työskennellyt laadunvarmistuksen ja laatuasioiden parissa lääketeollisuudessa, lääketieteen laitteiden ja hyvinvointiteknologian parissa yhteensä jo 15 vuoden ajan. Myös suuret kansainväliset asiakkuudet ja projektit ovat tulleet hänelle tutuiksi ja hän on kerännyt laajasti kokemusta mm. lääketeollisuudesta ja lääketieteellisten laitteiden kehitysprosesseista aina pre-kliinisistä projekteista tuotteen markkinoille vientiin ja jälkiseurantaan saakka.

Yhteyshenkilöt

Mikko Juuti
Toimitusjohtaja, Kasve Oy
mikko.juuti@kasve.fi

Suvi Hänninen
Regulatory Affairs Specialist, Kasve Oy
suvi.hanninen@kasve.fi

 

Lähde: Kasve Oy

← Back to news & blogs