Tekniikan päivät – Terveydeksi!, Oulu

In the year 2017 Tekniikan päivät, a national series of events coordinated by Technology Academy of Finland,  concentrates on health.  If you are interested in biohacking, individualized health, artificial intelligence or future healthcare visions, this is the event to participate!

Time: 24-25 November
Place: Kontinkangas campus & Valkea shopping centre, Oulu

The event will be held in Finnish.

Tekniikan päivät tarjoaa ajankohtaisen katsauksen yksilöllisen terveyden, data-analytiikan ja tekoälyn sekä tulevaisuuden terveydenhoidon mahdollisuuksiin. Tule kuuntelemaan tutkijoita ja asiantuntijoita sekä kyselemään ja kokeilemaan erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä laitteita ja sovelluksia. 24.11. Kontinkankaan kampuksella järjestettävän tutkimus- ja innovaatiopäivän jälkeen Tekniikan päivät jatkuu 25.11. Terveystori-yleisötapahtumalla kauppakeskus Valkeassa. Perjantain tapahtumaan osallistuvien tulee ilmoittautua mukaan ennakkoon.

Katso tapahtuman ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: http://tekniikanpaivat.fi/oulu/

Tekniikan päivät on Tekniikan Akatemian (TAF) koordinoima kansallinen tapahtumakokonaisuus, joka toteutetaan vuonna 2017 Oulun lisäksi Otaniemessä, Turussa ja Tampereella. Oulun tapahtuman toteuttajina ovat Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyössä BusinessOulun kanssa.

 

Yhteyshenkilö

Raisa Juntunen
Oulun yliopisto
raisa.juntunen@oulu.fi

← Back to events