Soteuttamo 2.0-tilaisuus, Oulu

Find out more details about the health and social services reform (SOTE) and meet key persons involved in its implementation.

Time: 14 November 2018, 12:00-16:00
Place: The Lasaretti Hotel,  Kasarmintie 13b, Oulu
This event will be held in Finnish.

 

Hyvä sote-palveluiden tuottaja ja terveys-/hyvinvointisektorin toimija, kutsumme Sinut tai organisaatiosi edustajan mukaan Soteuttamo 2.0-tilaisuuteen. Tilaisuus tarjoaa viimeisimmän tiedon Pohjois-Pohjanmaan sote-valmistelun tilanteesta sekä mahdollisuuden kehittää organisaatiosi toimintaa. Tavoitteenamme on edistää alueemme yritysten elinvoimaisuutta ja yhteistyökykyä tulevissa muutoksissa.

Avoin, verkostoitumiseen ja kohtaamisiin keskittyvä matalan kynnyksen tilaisuus on suunnattu sote-palveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville tahoille. Toivomme tilaisuuteen toimijoita niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta. Tavoitteena on verkottaa toimijoita – palveluntuottajia, start-upeja, kunnan edustajia, palvelumuotoilijoita tai vaikkapa virkamiehiä – yli toimialarajojen. Ehkä rohkaisemme alan ulkopuolisiakin tuomaan uusia ajatuksia ja hyppäämään sote-alan palveluiden kehittämiseen maailmaan?

Soteuttamo on alunperin Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki. Nyt tätä menestyksekästä konseptia hyödynnetään myös yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen yrittäjien, Hyvinvointialan liiton, Sosten ja Arvoliiton yhdessä toteutettavan maakuntakiertueen konseptina. Tavoitteena on luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välille.

Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen ja erilaisten selvitysten, oppaiden tai katsausten muodossa (www.soteuttamo.fi).

Ilmoittautumiset viimeistään 30.10.2018 osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/ADD0136B50202F99

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteyshenkilö:

Johanna Ek
johanna.ek@ely-keskus.fi

 

 

← Back to events