Pohjois-Pohjanmaa kasvaa fiksuilla hankinnoilla – seminaari

Hyviä kauppoja saadaan aikaan hyvällä vuorovaikutuksella. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten nyt ja tulevaisuudessa saamme aikaan parempia ja vaikuttavampia hankintoja julkisella sektorilla. Käymme vuorovaikutusteemaa läpi mm. innovatiivisten hankintojen ja sopimusten hallinnan näkökulmasta käytännön esimerkein. Jokainen hankkija ja yrittäjä saa varmasti tilaisuudesta omaan työkalupakkiinsa uusia työkaluja.

Aika: 20.09.2018, 08:30 – 16:00
Paikka: Radisson Blu hotelli, Ainola -sali

Maakunnallinen hankintapäivä -Pohjois-Pohjanmaa kasvaa fiksuilla hankinnoilla, on tarkoitettu kaikille julkisesta hankinnasta kiinnostuneille. Voit olla hankintayksikön edustaja tai yrittäjä, päivä tarjoaa varmasti sinulle uusia näkökulmia ja avaa julkisen hankinnan tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi tilaisuus tarjoaa oivan mahdollisuuden kasvattaa verkostoa ja luoda uusia liikesuhteita.

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Hankinta-asiamiespalvelu sekä Oulun kaupunki. Seminaari on Hankinta-asiamiespalvelu Pohjois-Pohjanmaalle hankkeen päätösseminaari. 

Lue lisää:
https://www.yrittajat.fi/pohjois-pohjanmaan-yrittajat/a/tapahtumat/570604-pohjois-pohjanmaa-kasvaa-fiksuilla-hankinnoilla

Ilmoittutumiset 12.9.2018 mennessä.

Lisätietoa tapahtumasta:

tiina.talala@yrittajat.fi
p. 050 4414 718

 

 

External link to event

← Back to events