Information meeting for health and social care students and companies

Are you active in the social and health care sector? Do you have new solutions that can improve future social and healthcare services? Come and share your ideas at the breakfast information meeting that will be held at the University of Applied Sciences (Oamk). Listen to the success stories of Oulu-based companies and join students and entrepreneurs in a discussion that can result in discovering new opportunities for development.

Time: 17 October 2018, 8:30-11:15
Place: Paa_2313, Oamk, Kontinkankaan kampus, Kiviharjuntie 4, Oulu

Edellä goes sote – tekijöiden aamupala

EDELLÄ-tapahtumasarja jatkuu tänä syksynä sosiaali- ja terveysalojen Tekijöiden aamupalalla. Tapahtumassa pohditaan uusia ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialalle, kuullaan rohkean yrittäjän kasvutarina sekä mietitään yhdessä, kuinka tunnistaa omat ammatissa syventyvät taidot ja hyödyntää niitä. Tekijöiden aamupalalla törmäytetään erilaiset osaajat pohtimaan yhdessä alan tulevaisuutta ja kuinka vaikuttaa siihen omalla toiminnallaan.

Yrittäjyys on itsensä toteuttamista sekä oman intohimon ja ammattitaidon tuotteistamista. Tilaisuudessa kuullaan inspiroiva puheenvuoro, kun neljä vuotta yrittäjänä toiminut Jaana Leino kertoo oman tarinansa. Jaanan perustama Muutosmatka keskittyy terapia-, avo- ja työnohjauspalveluihin ammentaen voimaa hänen vahvasta halusta auttaa ihmisiä.

Työpajassa kokoonnutaan tunnistamaan omat vahvuudet sekä erilaiset ammatissa syventyvät taidot. Törmäyttämällä eri alojen osaajat pohditaan myös millaisia palveluita ja tuotteita terveys- ja hyvinvointialalta puuttuu ja kuinka siihen voidaan reagoida. Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja kampuksen simulaatiotiloihin tutustumiseen.

Toivomme, että tilaisuuden myötä terveys- ja hyvinvointialojen osaajat saavat innostusta lähteä pohtimaan omaa tulevaisuuttaan ja mahdollista yrittäjyyttä.

Tule mukaan ja voit löytää uusia näkökulmia!

Tapahtuma on maksuton, mutta toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Rekisteröidy täällä: http://bit.ly/edellä_sote

Yhteishenkilö

Tiina Tervaskanto-Mäentausta
Lehtori, FT
Oulun ammattikorkeakoulu
Tiina.Tervaskanto-Maentausta@oamk.fi

 

 

 

← Back to events