Grindery-sparraustapahtuma sote-alan tuotekehittäjille

Grindery-sparraustapahtuma sote-alan tuotekehittäjille

Sosiaali- ja terveysteknologian start up –yrityksillä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada eri alojen asiantuntijoiden sparrausta Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivien aikana 7-8.5.2019 Tampereella.

Grindery –myllytys järjestetään yhteistyössä Kuopion yliopistollisen sairaalan, Savonia-ammattikorkeakoulun ja HealthHUB Tampereen toimesta. Grinderyssä sinulle järjestetään lyhyitä sparraus-sessioita eri alojen asiantuntijoiden kanssa (á 30 min). Asiantuntijat ovat mm. MD-regulaatioiden, patenttiasioiden, terveys- ja hyvinvointialan, palvelumuotoilun ja tekniikan alan saroilta.

Saat matkaasi tärkeitä kontakteja, neuvoja ja uusia näkökulmia palvelusi kehittämiseksi.

Maksuton Grindery järjestetään osana Sosiaali-ja terveydenhuollon ATK-päiviä Tampere-talossa, jonne tulee ostaa joko näytteilleasettajapaikka tai start-up yrityksille suunnattu yhden päivän seminaaripäivälippu.

Yhden päivän seminaaripäivälipun hinta on 230 € + alv. 24% (norm. 320 € + alv. 24%). Yhden päivän lippu sisältää kaikki tarjoilut paikan päällä sekä seminaariohjelman.

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään tulee laittaa päivämäärä, jolloin on paikalla ja ”Grindery”, jolla saa lipun alennettuun hintaan https://tapahtumat.fcg.fi/atkpaivat.

Grinderyyn ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä jokaiseen yritykseen erikseen lisätietojen ja valmistautumisohjeiden antamiseksi.

Näyttelypaikan hinta koko Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivien ajaksi (6.-8.5.) on yhteensä 280 €, kaksi päivää 195 €, yksi päivä 130€ (hintaan lisätään alv. 24%). Näyttelypaikan varaaminen sähköpostitse suvi.rasi@fcg.fi tai antti.lehto@fcg.fi.

Grinderyyn paikkoja on rajoitetusti. Voit halutessasi saada 1-3 sparraussessiota tarpeidesi mukaan (á 30 min) eri alojen asiantuntijoilta.

Ilmoittaudu mukaan 30.4.2019 mennessä tästä: https://my.surveypal.com/Grindery2019

Lisätietoja Grindery-tapahtumasta: tiina.arpola@savonia.fi, merita.kaunisto@kuh.fi

 

 

← Back to events