EDELLÄ Goes Sote – breakfast event for social and health care students and companies

EDELLÄ Goes Sote explores smart solutions to enable safe and meaningful life with new products and services. This event enables different experts to encounter and consider the future together and think about how to influence it with own actions.

The workshop identifies the challenges of everyday and safe living, imagines the best possible future and discusses the solutions to reach that. Experts from different fields will brainstorm future smart products and services to ensure good everyday life from one age to another. How can humanity and technology combine in good everyday life?

Time: 15 May, 8:30 – 11:30
Place: Oamk, Kontinkankaan kampus, Louhi-rakennus, 3. krs, C-käytävä, tila 3007

 

EDELLÄ Goes Sote  -Tekijöiden aamupala

Työpajatilaisuus sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja yrityksille

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty EDELLÄ Goes Sote tuotti mahtavia ajatuksia, keskustelua ja ideoita uusista tuotteista ja palveluista. Tulevassa tapahtumassa pohditaan älykkäitä ratkaisuja turvallisen ja merkityksellisen elämän mahdollistamiseen uusien tuotteiden ja palvelujen avulla. EDELLÄ Goes Sote -tilaisuudessa törmäytetään erilaiset osaajat pohtimaan yhdessä tulevaisuutta ja kuinka vaikuttaa siihen omalla toiminnallaan.

Tapahtumassa Paula Tuominen, liiketoimintajohtaja ja myyntipäällikkö Caritas Palvelut Oy:stä kertoo nykyteknologian hyödyntämisestä asumispalveluissa. Näemme lisäksi

Onerva Hoivaviestintä Oy:stä Ville Niemijärven videotervehdyksen, jossa hän kertoo Onerva-botista. Onerva-bot on sosiaalinen robotti, joka on tarkoitettu ikääntyneiden ja vammaisten hoitoon.

Työpajassa tunnistetaan arjen ja turvallisen asumisen haasteita, kuvitellaan paras mahdollinen tulevaisuus ja pohditaan ratkaisuja, joilla siihen päästään. Törmäyttämällä eri alojen osaajat ideoidaan yhdessä tulevaisuuden älykkäitä tuotteita ja palveluja hyvän arjen turvaamiseksi. Miten inhimillisyys ja teknologia voivat yhdistyä hyvässä arjessa?

Toivomme, että tilaisuuden myötä terveys-, sosiaali- ja hyvinvointialojen osaajat saavat innostusta lähteä pohtimaan omaa tulevaisuuttaan ja mahdollista yrittäjyyttä keinona vaikuttaa oman alan kehittymiseen.  Tule mukaan ja voit löytää uusia näkökulmia! Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja kampuksen simulaatiotiloihin tutustumiseen.

Tapahtuma on maksuton, mutta toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!
Rekisteröidy täällä: http://bit.ly/edellä_15052019

Ohjelma:

8.30               Aamupala ja esittäytymiset, HIPPA-hanke, Kirsi Jokinen, Oamk
9.00               Teknologia arjen apuna, Paula Tuominen, Caritas Palvelut Oy
9.20               Onerva-bot -videotervehdys, Ville Niemijärvi, Onerva Hoivaviestintä Oy
9.30               Turvallinen ja merkityksellinen elämä tulevaisuudessa – työpaja
11.00             Yhteenveto
11.15             Verkostoitumista

Tapahtuman järjestävät Oulun ammattikorkeakoulu ja HIPPA-hanke (Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla) yhteistyössä ProVaHealth-hankkeen kanssa.

Lisätietoa:

HIPPA-hankkeesta: hippa.metropolia.fi, https://www.facebook.com/hippahanke/
ProvaHealth-hankkeesta: https://scanbalt.org/living-labs-news/provahealth-now-online/

Eija Hautala
Oulun ammattikorkeakoulu Oy
Eija.Hautala@oamk.fi

 

 

 

← Back to events